Saturday, November 19, 2011

11.11.11-13.11.11 (wedding reception for A&A)

Assalamualaikum
Mencuri sedikit masa yang ada untuk menaip entri baru. Kang update lambat sangat 'basi' pulak cerita ni. So, untuk merehatkan kepala otak sekejap, boleh la menaip ini.
Dah hujung-hujung tahun ni, for sure ramai yang duk sibuk-sibuk ingin merealisasikan hari bahagia masing-masing dan sepupu aku pun tak terkecuali. 11.11.11-tarikh keramat ni jugak yang menjadi pilihan dan tarikh tu jugak merupakan hari lahir ayahandanya. Yang ke berapa??? teeettt.. tak yahla tau. dah bercucu pon. kahkahkah. :D
meh..nengok gambar je. malas nak taip panjang-panjang
singgahsana mempelai pink & purple







 mya n wanie..haii..penat sangat ke dik..



persatuan ibu-ibu malaysia "_"

 me, ateh, ibu, mak ngah (hijau bukan main lagi..hihi)



 Last but not least, Selamat Pengantin Baru to alang (Azaharie) & kak nora (Asnorawaty). Semoga kekal hingga ke akhir hayat. :))

p/s: bestnyerrr tengok orang kahwin ahhhakzz :)
lagi excited tunggu Ombak Rindu..wink wink,,:)) layann~~


















































Sunday, November 6, 2011

makeover by cousin

Assalamualaikum

Sekian lama tak update dan sampai sekarang aku tak tau nak update apa haiishh.. nah! ini kerja kreatif sepupu saya yang baru sahaja mendapat lesen kereta . we are in the same age ok. jeles i tau pasal dia dah ada lesen. yg aku ni tah bila la nak continue.. kekangan masa membataskan urusan dan aktiviti. kate belajor kan..nanti-nantilah. tunggu cuti sem menjelma.berbalik kepada gambar di atas, iiye hobi kami ialah 'menconteng muka'. alah.. tak perempuanlah kan kalau takde sebeg makeup and bla bla bla.haha. perasan cantik la dira tu.lol. whatever!ni namanya suka-suka ok. kalau tak suka, yang gi tengok buat ape. jeeheeh..

Ok, thats all. nak sambung baca cerpen lama-lama untuk meningkatkan proses kreativiti dalam kepala.
den sompek selongkar almari lamo umah atok den. Den jumpo novel-novel ngan koleksi cerpen lamo kek situ. namo-namo pongarang ey samo dongan apo yang ponsyarah den koba kek dalam  koleh(kelas)

p/s: semangat cakap nismilan sejak team nismilan juaro. hahahaha..



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...