Thursday, February 17, 2011

red&white engagement..

oppss..jgn silap.bukan aku yg bertunang taw tapi abg sepupu aku.ala..tgk pics ni pun boleh tau. majlis tu dah selamat dahh..aku saje je nak upload gambar-gambar mase majlis tuh. not all la.. nak tgk banyak pegi dekat fb cousin aku k.dia yg tukang upload semua gambar.dia upload kat fb,aku upload kat sini.hahahaha..

tema majlis tu red&white.tu yg bantai semua merah tuh.haha..yg dari kanan side depan tuh aku,kiri lak ija,belakang ija..-wanie- and the last one -eryne-.diorang sume nih cousin2 aku. si eryne tu la tukang upload all the pics ni.yg tengah-tengah tuh..kak nora.-tunang nyer-

ha..yg lagi dua org aku lum mention tu.. adik-adik abg sepupu aku.yg dok cekak pinggang tu ha..
yang kanan tu-ika-,yg kiri tu-kak bella-kitorang ni pantang je klau bab bergambar.
nak nak pulak photographer tuh suruh wat candid..ha..ape lagi posing sakan la..

camera ready..



3




2




1

snappp!!


tap..tap..tap..

gini la jadik nyer.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...