Tuesday, June 28, 2011

Sentuhan miss-A

Assalamualaikum :)


#1


#2


#3


#4


#5


Dah cuci mata dah tengok unofficially model kat atas ni?? haha. *perasan! Ok, kenapa tajuk kat atas ni berbunyi sedemikian "Sentuhan missA"?? konon gempaklah sikit tu kan..padahal sentuhan make up je pun.aahaa~~..tengok! apa dah jadi dengan muka aku semua kat atas ni? ini semua angkara missA la ni. *padahal aku yang beriya-iya setuju dengan suggestion dia. haha :"D tapi sape missA ni?? sape..sape?? actually, dia antara bestfriend aku selain daripada my BFF aku tu. Kitorang dah takde kerja. Dia pergi angkut make up items dia kat rumah aku, lepas tu jadilah muka aku seperti yang anda semua lihat di atas. Takdelah putih sangat sebenarnya tapi sebab flash camera, tu yang jadi melepak pak pak tu. So, apa pendapat korang? korang rasa yang mana satu expression muka  aku yang paling ok?? and adakah missA ni berbakat dalam men touch up muka orang?? muka aku makin cun ke atau macam hantu jepun?? wahaa~~..pasal aku rasa macam terlebih putih. kan..kan..?? betul tak? Saja la aku nak test dia.. pasal missA ni memang minat giler dengan hal-hal macam ni. Aku ni minat jugak tapi takde bakat. tak reti.nak pakai eyeliner pun terkial-kial. Kalau korang nampak aku bermake up tu maknanya ada someone yang baik hati la tu tolong bagi servis percuma kat aku. Kalau tak..jangan haraplah. pakai compact powder sudahhh. senangg.. bukan aku tak pernah make up sendiri, pernah jugak. tapi lecehla. kalau orang make up kan..aku lelap mata je, sedar-sedar dah siap. hehe.. Shawl tu pun dia yang pusing-pusingkan untuk aku.haha..macam tu la goman ey.. :))

to missA: thanks sebab jadikan muka aku macam tu yew.hahahh :P



*nak letak gambar missA, tapi dia tak kasi.maybe next time :')


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...