Sunday, November 6, 2011

makeover by cousin

Assalamualaikum

Sekian lama tak update dan sampai sekarang aku tak tau nak update apa haiishh.. nah! ini kerja kreatif sepupu saya yang baru sahaja mendapat lesen kereta . we are in the same age ok. jeles i tau pasal dia dah ada lesen. yg aku ni tah bila la nak continue.. kekangan masa membataskan urusan dan aktiviti. kate belajor kan..nanti-nantilah. tunggu cuti sem menjelma.berbalik kepada gambar di atas, iiye hobi kami ialah 'menconteng muka'. alah.. tak perempuanlah kan kalau takde sebeg makeup and bla bla bla.haha. perasan cantik la dira tu.lol. whatever!ni namanya suka-suka ok. kalau tak suka, yang gi tengok buat ape. jeeheeh..

Ok, thats all. nak sambung baca cerpen lama-lama untuk meningkatkan proses kreativiti dalam kepala.
den sompek selongkar almari lamo umah atok den. Den jumpo novel-novel ngan koleksi cerpen lamo kek situ. namo-namo pongarang ey samo dongan apo yang ponsyarah den koba kek dalam  koleh(kelas)

p/s: semangat cakap nismilan sejak team nismilan juaro. hahahaha..



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...