Saturday, November 19, 2011

11.11.11-13.11.11 (wedding reception for A&A)

Assalamualaikum
Mencuri sedikit masa yang ada untuk menaip entri baru. Kang update lambat sangat 'basi' pulak cerita ni. So, untuk merehatkan kepala otak sekejap, boleh la menaip ini.
Dah hujung-hujung tahun ni, for sure ramai yang duk sibuk-sibuk ingin merealisasikan hari bahagia masing-masing dan sepupu aku pun tak terkecuali. 11.11.11-tarikh keramat ni jugak yang menjadi pilihan dan tarikh tu jugak merupakan hari lahir ayahandanya. Yang ke berapa??? teeettt.. tak yahla tau. dah bercucu pon. kahkahkah. :D
meh..nengok gambar je. malas nak taip panjang-panjang
singgahsana mempelai pink & purple







 mya n wanie..haii..penat sangat ke dik..



persatuan ibu-ibu malaysia "_"

 me, ateh, ibu, mak ngah (hijau bukan main lagi..hihi)



 Last but not least, Selamat Pengantin Baru to alang (Azaharie) & kak nora (Asnorawaty). Semoga kekal hingga ke akhir hayat. :))

p/s: bestnyerrr tengok orang kahwin ahhhakzz :)
lagi excited tunggu Ombak Rindu..wink wink,,:)) layann~~


















































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...