Saturday, December 17, 2011

VIRUS make me trouble

Assalamualaikum

Sudah penghujung semester ni, confirm student sibuk menghadam segala nota yang diperolehi dari lectures. and of course as a preparation for final exam. FINAL EXAM? Kejapnya masa berlalu. maka, cuti pon semakin hampir. ok, senyum melebar menampakkan gigi. :D

Takde maknalah senyum selagi tak selesai exam. Aku otw nak usha-usha balik topik yang dikuliahkan. tapi masalahnya, pendrive masuk virus. maka, habislah nota-nota yang my classmate tolong save kan hari tu. Terpaksalah aku menagih simpati pergi mintak sahabat-sahabat yang ada all the notes tu. luckily satu subjek je yang masuk virus. kalau semua, menjawab lah kau dyra oi...



p/s : bertuah aku ada kawan yang pakar bab-bab macam ni. hehe.pendrive dah nyah-virus. selamat membaca nota!
cancel niat nak mintak nota kat kawan. pendrive dah ok.
sekarang misi menghantar nota melalui emel kepada classmate.
*tulis entry sambil text member, mintak tolong ajar remove shortcut kat folder. cepat betul masalah selesai.alhamdulillah.*










LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...