Monday, January 23, 2012

Kemalasan di hari cuti

Assalamualaikum

Masuk hari ini, sudah seminggu aku bercuti-cutian di rumah. Penyakit malas pun semakin bermaharaja lela dalam diri. hahaha. Teringat mak cakap, "bilik kau ni dah macam stor." haha. Habis nak buat macam mana, belum ada hati nak kemas. hikhik.
indahnya kalau dapat tukar bilik aku jadi macam ini.. kehkeh. 
 redup je warna lavender ni.. suke3..

Novel-novel yang aku beli guna baucer buku tu pon tak habis baca lagi. Bukan setakat tu je, ada beberapa lagi novel yang aku beli kat lecturer aku hari tu pun still tak habis baca. Elok je tersusun atas meja study ni ha.. aishh.. tah kenapa tah macam takde mood je. Nasib baik la aku tak habiskan baucer tu sampai RM200. So far, masih ada baki RM100. Yela,, berapa buah novel je yang aku beli. separuh daripada tu aku tumpangkan sekali untuk adik aku beli buku untuk dia. ( so sweetlah kakak ni..~~ *takde maknanya adik aku nak cakap macam ni okayy).


Tiba-tiba terhidu bau-bau pulau okayy. hehe. tak sabar pulak aku rasa nak pergi holiday bersama keluarga tercinta. Aduhaii.. cepatlah..cepatlahh.. dah tergiang-ngiang bunyi deru angin dan ombak memukul pantai. hehehe.. (agak-agak boleh jadi penulis tak??.. weeehihihi..)



last but not least
Ok, sekian saja.  thank you for reading.
pics: credit to google. :))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...