Friday, March 23, 2012

Busy but lazy haha.. ( i have to fight with u 'lazy')

Assalamualaikum
Minggu ini saya sangat sibuk. Tapi dalam masa yang sama kemalasan bertandang. Assignment bersusun. Menunggu masa untuk dibereskan. Bilakah itu ? Speechless! ohho. Test semakin hampir. Sudah mula study tapi belum khatam. Bersediakah ? Insya-Allah. Asyik duk cakap insya-Allah tapi kalau tidak usaha tiada gunanya. Badan rasa letih-letih lah sejak akhir-akhir ni. ( budget macam orang bersukan je kan) Macam mana ni.. macam mana ni. Barulah sekarang saya rasa gelisah. Tapi mata ni terasa nak lelap ketika menyudahkan slide. Terus berhenti. Then, saya bazirkan sikit masa untuk meluahkan apa yang terbuku di hati di sini. Kenapa saya rasa takde mood untuk buat semua benda ? Kemalasan datang memuncak. Tak boleh jadi ni. ok, berhenti menaip. tidur sekejap. bangun sebelum asar. kalau tak otak lembap. sekian..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...