Tuesday, May 22, 2012

Eh, aku ke tu ??

Assalamualaikum

Tiba-tiba hari ni aku pergi kelas dengan gaya ala-ala Diana Amir okay. Entah apa mimpi tah. Ni semua gara-gara roomates la duk sibuk tengok tutorial shawl, maka aku pon terpengaruh. Siap awal pulak tu. Padahal kelas pukul 2. Kalau gerak dari bilik pon pukul 1.30 la paling awal. Ni sebelum pukul 1 aku dah siap kau tahu.Punya lah nak bergaya.haha.


Pose bahagia sebab lecturer takde. Hari ni ramai pulak yang pakai pink. Macam berjanji. Aku main sarung je apa yang ada sebabnya aku malas nak pakai jeans. Separuh daripada pakaian aku dah packing untuk pergi Pasir Gudang hari Khamis ni. Nak senang aku pakai maxi skirt grey padankan dengan cardigan pink ini. Cardigan pink ni agak labuh. Jadi kelihatan sopan dipakai bersama maxi skirt. Ditambah pula dengan lilitan shawl inspired by Diana Amir. ouchh.. perasan ayu gituu~ Kau tak tau bila aku ketawa macam mana lagi,, musnah ketatasusilaan. kahkahkahkah..


Aku kalau senyum mesti menampakkan gigi kapak tu. Tak payah nak cover-cover sangat la kan. Sebab aku senyum macam tulah orang kata muka aku macam TIZ ZAQYAH. Betul tak korang...(menggedik betul kau ni Dyra) errr...fullstop.

FYI (for your information), pasal FYI ni pon aku diketawakan oleh rumate kerana tersasul sebut FYP. FYP tu final year project. lidah bergulung-gulung, terus tersalah sebut. Okay, FYI, aku memang takkan melilit-lilit shawl macam ni everyday untuk pergi kelas. Aku lebih senang bungkus rambut aku dengan tudung syria je. Sebabnya syria ni mudah nak jaga. Tak perlu digosok. Selungkup je, terus pergi kelas. But sekali sekala aku nak jugak try berfesyen-fesyen ni. Tak salah kan..

p/s : Kalau aku selalu nak pakai macam ni,, memang kene tinggallah jawabnya. Tapi apa nak buat, perempuan kan memang suka berfesyen.peace.. :)










LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...